BLOGGERS

Δανάη Μηνακίδη

Είμαι φοιτήτρια στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μέσα από το Animals Blog, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας διάφορα ενδιαφέροντα θέματα, τα οποία σχετίζονται με την υγεία και ευζωία των Ζώων, καθώς και την σχέση τους με τον Ανθρώπο.

Στεφανία Αντωνοπούλου

Γειά! Είμαι η Stef ή απλώς Στεφανία. Πλέον ζω στην Αυστρία και σπουδάζω Νομική στη Βιέννη. Μέσα από το blog θα σας δώσω μια γεύση από τη φοιτητική ζωή μιας 19χρονης κοπέλας σε μία πόλη του εξωτερικού.

Ασπασία Στελλακάτου - Λοβέρδου

Είμαι φοιτήτρια στη Νομική της Αθήνας. Τον κινηματογράφο τον αγάπησα από μικρή. Όσο μεγάλωνα ήθελα να μαθαίνω περισσότερα πράγματα για ταινίες που μου άρεσαν(ξένες και ελληνικές, παλιές και πιο σύγχρονες), για τα βραβεία τους, το ιστορικό τους πλαίσιο, τον σκηνοθέτη, τη μουσική τους! Αυτές τις αναζητήσεις θέλω να μοιραστώ μαζί σας με τη σκέψη πως ο κινηματογράφος δεν είναι μόνο ψυχαγωγία. Είναι μία τέχνη που διεισδύει βαθειά στην ψυχολογία του ανθρώπου, που επεξεργάζεται υπό κάθε οπτική τη ζωή. Μια τέχνη που συνδυάζοντας εικόνα και ήχο είναι ικανή να προκαλέσει κάθε είδους συναισθηματικές συγκινήσεις και να μας μεταφέρει στην ιστορία σαν να τη ζούμε εκείνη τη στιγμή.

Μυρσίνη Πετρίδη

Είμαι η Μυρσίνη! Σπουδάζω Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά στην ουσία το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου περιλαμβάνει πολύ θέατρο! Η επαφή μου ξεκίνησε σε μικρή ηλικία όπου αρχικά παρακολουθούσα παιδικές παραστάσεις, και κάπου στα εφηβικά χρόνια άρχισα να ανακαλύπτω μόνη μου ακόμα περισσότερα είδη θεάτρου, έργων, καλλιτεχνών και διαφορετικές προσεγγίσεις θεατρικών ανεβασμάτων. Πλέον, ασχολούμαι ενεργά με το θέατρο, αφού εκτός από την παρακολούθηση κατά μέσο όρο 40 παραστάσεων το χρόνο, παρακολουθώ συστηματικά μαθήματα υποκριτικής ενώ εδώ και τρία χρόνια ανήκω στην θεατρική ομάδα ‘’Προσοχή… Έργα’’! Μέσα από το theatre blog θα προτείνω παραστάσεις που πιστεύω πως αξίζουν την προσοχή και τον χρόνο κάποιου, αλλά θα μοιράζομαι και σκέψεις γύρω από το πώς αντιλαμβάνομαι το θέατρο…

Άλκηστις Σαπουνάκη

Ονομάζομαι Άλκηστις και είμαι φοιτήτρια χημείας στην Αγγλία. Καθώς περνάνε τα χρόνια και ωριμάζω με όλες τις ευθύνες που συνεπάγονται, αισθάνομαι όλο και πιο πολύ την ανάγκη να έρθω πιο κοντά στη φύση. Δυστυχώς η ζωή στην πόλη δυσκολεύει αυτή μου την προσπάθεια καθώς οι καθαρές νότες οξυγόνου δε βρίσκονται εύκολα. Στόχος μου μέσα από το Blog είναι να αναδείξω τα θετικά που έχει να μας προσφέρει η επαφή με τη φύση με την προϋπόθεση ότι τη σεβόμαστε. Μακάρι με τα άρθρα μου να συμβάλλω στην αλλαγή του πιστεύω ότι ο σεβασμός του περιβάλλοντος είναι μια στείρα υποχρέωση, ενώ στην ουσία αποτελεί μια επιστημονική αναγκαιότητα, η οποία μόνο θετικά έχει να μας προσφέρει. Καλή ανάγνωση!

Στέφανος Σαχλίκης

Καλησπέρα, ονομάζομαι Στέφανος και είμαι φοιτώ στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η φυσική, τα μαθηματικά, η πληροφορική και η φιλοσοφία αποτελούν τα κύρια ενδιαφέροντα μου και από εκεί θα αντλώ την θεματολογία μου. Τα άρθρα μου θα έχουν να κάνουν κυρίως με νέες τεχνολογίες και πληροφορική, ωστόσο οι τέσσερις αυτές επιστήμες συνδέονται άρρηκτα οπότε σίγουρα θα γράφω για όλα αυτά! Άλλες ασχολίες μου είναι το ποδόσφαιρο, η μουσική, ο κινηματογράφος και η μαγειρική. Καλή ανάγνωση!

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Our Network

INNOVATION.png